+381 (0)26 541 002 , 541 003 , 065/5521-002
Nikole Pašića 19 11320 Velika Plana, Srbija, email: canzona@open.telekom.rs
Webmail Kontakt
POČETNA O NAMA PONUDA PARFIMERIJA GALERIJA VESTI KONTAKT  
 
Filteri
Poštovani, možemo Vam ponuditi filtere sledećih prouzvođača:
CLEAN FILTERS, HENGST, ETL, SCT GERMANY, FIL FILTER, FILTRON, CHAMPION, FRAD, MEAT &  DORIA, SCHWARZ, WIX FILTERS, FILTER MASTER, VASCO FILTERS, MÜLLER FILTER, KOLBENSCHMIDT, CORTECO, ZAFFO, ALPHA FILTER...

Iz ove ponude kao ono sto preporucujemo izdvajamo MANN FILTER , a evo i zasto ;

MANN+HUMMEL je korporacija sa 70 godina dugom tradicijom. Osnovana je u Nemackoj blizu Študgarta. Od osnivanja postavili su pred sebe dalekosežne ciljeve i visoke standarde, što im je osiguralo siguran i snažan rast. MANN+HUMMEL je dugogodišnjim trajanjem, stalnim unapredenjima proizvoda, širenjem asortimana u skladu sa potrebama tržišta steklo je poverenje kupaca. Zato je danas MANN+HUMMEL jedan od lidera na svetskom tržištu filtera. Filteri koje proizvodi kompanija MANN+HUMMEL bez sumnje zadovoljavaju kljucne kriterijume: nacionalne i internacionalne standarde, ispitne norme proizvodaca vozila, interne norme ispitivanja unutar korporacije MANN+HUMMEL, pravne propise, kao i Vaše standarde.

Pomocu ovih metoda kvalitet i funkcionalnost proizvoda je osiguran, što se potvrduje kroz partnerske odnose sa svim vecim svetskim proizvodacima vozila. Kao prva ugradnja MANN FILTERI se javljaju kod vozila IVECO, JOHN DEERE, MAN, MERCEDES BENZ, SCANIA, FIAT, AUDI, BMW, OPEL, FORD, SAAB, SEAT, PEUGEOT, RENAULT, TOYOTA, VW, BOSCH i ostali.                                                   

 Canzona je preduzece sa reputacijom da svojim kupcima ponudi uvek najbolje i najkvalitenije proizvode. MANN filteri zaovoljice i Vaše kriterijume. Naš asortiman smo proširili MANN filterima:

  • Ulja
  • Goriva
  • Vazduha
  • Kabine

MANN filteri ulja osiguraravaju besprekoran rad svakog motora. Ulje ima višestruku zaštitnu funkcju, ali vozaci moraju biti svesni cinjenice da ulje mora biti optimalno filtrirano. Kvalitetan filter ulja omogucava efikasno uklanjanje ugljena , rde i metalnih opiljaka iz kružnog toka ulja. Na taj nacin motorno ulje dugo zadržava cistocu, a time i svoje pozitivne karakteristike. Poseban kvalitet MANN papira garantuje 100% odvajanje necistoca, i time utice na optimalan rad motora vozila.Osnovni zahtev svakog vozaca je savršen rad motora. Redovnom zamenom filtera goriva, uticacete na smanjenje potrošnje goriva. MANN filteri uklanjaju neželjene zagadivace kao što su prašina, rda i voda, i štite motor od habanja i korozije. Ugradnjom ovih filtera obezbedujete najviši stepen filtracije, cime osiguravate i ocuvanje sistema za ubrizgavanje. MANN+HUMMEL je primenio najviše standarde pri izradi, i time obezbedio prevenciju pucanja filtera i isticanja goriva. Canzona je odlucila da Vam ponudi filtere goriva najvišeg kvaliteta kako biste na najbolji nacin zaštitili Vaše vozilo i uživali u maksimalnim performansama motora.MANN filteri za vazduh imaju funkciju visoke efikasnisti filtracije vazduha i zaštite motora od štetnih cestica prašine, polena, peska, cadi i vode. Svojim visokim performansama MANN filteri omogucavaju ispravan protok vazduha i obezbeduju da samo cist vazduh dospeva u komoru za sagorevanje. Optmalna nepropusnost nabora i geometrija papira MANN filtera, garantuje 100% funkcionalnost izmedu svakog intervala zamene.Prašina, izduvni gasovi, spore, bakterije, polen i razne druge cestice zagaduju unutrašnjost kabine vozila. Ugradnjom MANN filtera kabine spreciava se štetni uticaj vanjskih zagadenja i otklanja sve neugodne mirise koji ulaze u kabinu. Kombinacijom elektrostatickog i mehanickog privlacenja doprinose MANN filteri privlace elektronski nabijenie cestice necistoce, a timedoprinose cistijem vazduhu tokom celog intervala korišcenja. Pri kupovini ovih filtera dobija se detaljno uputstvo za njihovu ugradnju. Ugradnja je laka i brza i time je omogucena jednostavna montaža i zamena.


 


 
Ubedljivo najpovoljniji akumulatori u centralnoj Srbiji !!!
Postavljeno: 11.12.2014.
Odličan kvalitet ! [...]

 

UDRUŽENJE STEP
Postavljeno: 24.10.2013.
[...]

 
 
POČETNA O NAMA PONUDA PARFIMERIJA GALERIJA VESTI KONTAKT

Copyright © CANZONA doo, Velika Plana. Design and programming by BumMedia.net